Dagen

2011-06-30 | 21:56:00

Tittade på Sarahs kaniner tidigare idag;) Så sjukt söta, ju! Bada lite i deras pool också m.m. Sen åkte vi in till Sickla. Där tittade vi på kaninbur, men de hade bara skitstora och pyttesmå uteburar där:/ Får väl tit nån annan stans då, typ nätet? Gick in snabbt på HM också eftersom jag hade ett presentkort på 150kr. Hittade en strandväska där för 75kr på rean:)
Tyckte den va fin, och har ju ingen strandväska, så köpte den:D
(går inte att ladda upp bild:/)


Ska försöka skriva mer varierade inlägg - inte bara idag-har-jag-inlägg!


We <3 it

2011-06-30 | 17:54:23

Finafina sommarfoton från http://weheartit.com! Det finns mycket mer än det här, så checka!

Favim.com-23214_large

The Fashion Police ♔

Black Heart

CLNVogue

Adora BatBrat

Foto di GoooodLuck_ - Tαk℮ α smil℮; ©

the beauty in life

Flower Seeds - Flowers - Gardening - Suttons Seeds and Plants

One Million Scarlet Roses


Dumma!

2011-06-30 | 09:59:06
Åhh! Ingenting funkar ju:(! BLir så sur!! Okar inte fixa mer nu, utan jag gör det lite senare idag.. Hoppas det inte gör nåt!
När jag förhandsgranskar ser det ut som jag vill, men när jag sparar ser det bara konstigt ut!!:( Hjälp?

Love you summer!

2011-06-29 | 20:42:30
Idag åkte vi till Boo Badet igen. MEn det är faktiskt väldigt bra ställe av sola/bada på;) Tog ett dopp när jag kom dit, men sen låg jag mest och stekte på en klippa:) Det var 27,9 grader i luften (inte i solen:O) och 19,7 grader i vattnet! Sköönt! Det var faktiskt skitskönt att bada;)Fast när jag gjorde sola upptäckte mamma en fästing i armväcket på mig:O Usch, hatar fästingar!! Försökte pilla bort den, och som tur var gick det direkt.. nästan. Den hade presic satt sig, så den va bara utanpå huden..:) Konstigt egentligen, för jag hade ju bara badat och solat på en klippa? Och där håller väl inte fästingar till?:) Aja, nog prat om fästingar nu.
Jag provade en ny glass idag också. Det var typ Magnum Caramel & Nuts. Det är vaniljglass och kolasås inuti, och så är det ett mjölkchoklad överdrag med jordnötter och krispiga, goda bitar i:D 



Älskar bara sommarn:) Så härlig! Man kan sola, bada ute & grilla!



Imorgon lovar jag att en ny header och design kommer upp. Och jag tror faktiskt att det kommer bli bra den här gången:P HAr ändrat färgtemat nu också. Det är 


 :D

Blev lite skumt inlägg, men hoppas ni står ut!!


Kaninköp?

2011-06-29 | 11:33:20

Vi funderar på att köpa kanin!:) Och inte vilken kanin som helst, utan en av Sarahs kaninungar! Här en video på ungarna! Vi vill ha den minsta, den pyttelillalilla, söta grå;) Dock va kaninungarna bara två veckor här, så det är ett tag sen..

(videon blir bättre sen)
 

Här kommer lite bilder också;)


Den minsta mörkgrå;):D



Chaaioo!


Öland!

2011-06-28 | 20:49:51

Varning för låångt inlägg!!
 

Hejsan! Nu är jag hemma från Öland med en massa bilder!! Jag kommer skriva ett "dag-för-dag-inlägg" med bilderna som togs den dagen;) Det är mycket mer bilder en text, bara så ni vet!

20 Juni:

Vi började åka till Öland klockan typ, 9 på morgonen. Vi satt i bilden i åtta timmar sammanlagt!:O Eftersom bilresan var tråkig så får ni inte så många bilder därifrån:)

Fast vi stannade och tog rast/åt i en timme på torget i Västervik.


Efter det fortsatte den oändliga resan til Öland.. Eller den var ju inte oändlig eftersom vi kom fram till den lilla stugan tillslut:)


Det var mammas jobbarkompis, Ulrika som ägde huset och sagt att vi fick vara där en vecka med henne:D
Vi fick bo i ett rum med två våningsängar i.

När vi packa upp tog Ulrika oss på en sajtsingtur - typ samma sak som en rundtur.
Först åkte vi till stranden, den var typ oäääääändlig! Och jag överdriver inte!! Sanden va som mjöl;D





Efter det tittade vi på raukarna..






Hahha, mina fossingar kom med!:P

... och fyren!



Vi åkte runt lite mer och Ulrika visade lite vägar och så, men jag fotade inte då.. När vi kommit hem satt vi och gottade oss med godis och hade lite mysigt;)

21 Juni:

Jag vaknade vid nio/tiotiden. Jag hade sovit sååå gott!
Det var lite halv mulet sådär, och vädret ville inte riktigt besämma sig. Så vi kunde inte heller bestämma osss. Tillslut kom vi fram till att först åka till Ölands största köpcentrum, Valles, sen åka till nån krukmakarfabrik som mamma ville tiitta på, och sen åka till Böda sand. Där fanns det både pool och så att man kunde bada i havet (det är en camping) som vi badade i .
Det fanns också en stor, rolig studsmatta!




Vi åt lunch där och så, och sen skulle vi åka och köpa i fisk i nån...



Den låg vi en hamn så jag fota lite:







På hamnen fanns det inte bara fisk, utan även...



Innan vi åkte hem så köpte vi en glass.



När vi kommit hem efter det så åt vi makrillen som vi köpt på Fiskaffären till middag. Men jag gillar ju ite makrill, ocg speciellt inte paprikakryddad!xD
Därför fick jag kyckling ist!

Vi niotiden gick vi ner till stranden och tog ett kvällsdopp! Det var jätteskönt i vattnet faktiskt:)!


22/6 Juni

Hipp, hipp hurra! Min födelsedag!;) I onsdags fyllde jag år som ni kanske har förstått..! Tolv år. Vi firade mig vid frukosten (vi brukar fira mig i sängen) med presenter och så:) Snälla Ulrika hade dukat jättefint...



och gjort en krans åt mig och gett mig en sten med en fossil på där det stod "Clara 2011":) Av mamma fick jag en plattång, två nagellack, ett halsband, ett linne, 300 kr, två böcker, en CD-skiva, tre par örhängen! Jag och hon ska åka och köpa lite mer födelsedagskläder, för hon visste inte vad jag gillade:P.

På dagen åkte vi (bara vi, inte Ulrika) till Ölands Djur och Nöjespark!:D :D Vi åkte vid tio på morgonen och kom hem typ klockan halv sju..:O! Men på vägen dit stannade vi vid nåt skit gammalt slott..?



På vägen dit var det vilda kossor :O!?:)



Det var iaf superduperkuul! Först gick vi till djurparken:

Det fanns stoora , vilda djur...







(det fanns lamadjur också, men dem vågade jag inte fota, för då blev dem arga och är dem blir det så spottar dom)

...sen fanns det små, söta djur också...




(Det här var lejonungar! Men de va i en glasbur och glaset speglade sig, + att de rörde på sig hela tiden. Så den blev inga bra bilder..:( Men de var såååå söta, dom va födda den 1 Maj!!)





Sötaste av alla va ju den här minishettisen!!
Det var hos den som jag ägna den mesta tiden;)



Orkade i fota så mkt då...

... sen fanns det läskiga, men coola djur också:





Efter det gick vi till nöjesparken: (allting var i samma
område, med det var lixom uppdelat)







Det här var min favorit attraktion!! Den va som Extreme på grönan men den snurrade fram och tilbaks som vikingaskeppet!:D Alltså en blandning av Extreme och Vikingaskeppet! ÅKte den typ sju gånger! Hahaa!

I Nöjesparken var det lite andra saker också, t.ex. spel, lotteri!





Det fanns ett priserhjul också. Det åkte vi.


(Hade en till bild, men hittar inte den...:()

Sist gick vi till vattenlandet för då blir man ju blöt:P:











När vi tillslut kom hem så hade Ulrika börjat med en gooood middag! Det var stekt färskpotatis och limegratinerad kyckling! Sen fanns det Ölänsk korv, yoghurt och såklart sallad till tillbehör. Låter som värsta lyxmiddagen men det va ju faktiskt min tolvårsdag! Till efterrätt blev det jordgubbstårta med marängbotten!! Så skitgott asså!!! Tvingade i mig mer trots att jag inte orkade - egentligen.

Lite senare fick Ulrika reda på en hemsk sak. Hennes mans kompis bor på landet, typ, och har en dotter. Hon hade lyssnat på musik (i headset asså) medans hon cyklat och blivt påkörd av en traktor. Gissa vad som hände? Jo, hon DOG!!!:O:(:(:O :( Shit,blev helt chockad när jag hörde det..!! Tänk, hon blev bara 16 år! Stackarn!!

TIPS nu alltså: cykla aldrig med musik i öronen!!


23 Juni

I torsdags åkte vi till samma fyr som den vi va vid första dagen. Men den här va sedd från ett annat håll, från stranden. Tyvärr glömde jag camran hemma så det blir nästan inga bilder..Men jag tog med mig en av de nya böckerna jag fick, och så satt jag mest och läste. Men jag letade snäckor också. När jag tröttnat på både at läsa och leta snäckor satte jag mig och grävde ner mig i stranden medans de andra letade efter Majas floppistoffla som typ hade flytit iväg i havet! Så ser ni någon rosa filpflopp flyta runt i havet så är det nog hennes!:P


Titta inte på min grimas, men det blåste faktiskt mycket...:(

Sen åkte vi runt lite mer och köpte glass vi Löttorp och så vidare..
Sist men i tråkigast åkte vi till nåt skitcoola badstället. Det var ingen strand utan stenar. Och de var lixom som ojämna trappsteg ut i havet. Men det var skit stora vågor där! Typ en meter höga:O!! Jag stod på ett "trappsteg" en gång, och så kommer det en våg och välter mig, så jag hamnar på knä, sen kommer det en till och  bara kastar upp mig till nästa "trappsteg". Då försökte jag ställa mig upp men då kommer två extra stora vågor och kastar upp mig på land och sen ner igen.. Sen hann jag gå upp påland frivillit innan nästa våg kom! En jag skrapade mig på svanskotan lite..:/

När vi kommit hem så hade Ulf (Ulrikas man) och Gerd (Ulrikas kompis) kommit. De skulle va där över Midsommar. Sofia (Ulrikas syster) och hennes två barn (Thomas 13 år, och Karin 15 år, + Karins pojkvänn Oliver) kom också, men det var typ ett på natten.:P
24 Juni

Midsommar! Idag (eller i fredags) va det Midsommar! Först åt vi en good midsommarlunch!



Sen åkte vi till ett Midsommarfirande...










Den mesta tiden gick jag runt och fotade. Valde ut de bästa av de allihop (enligt mig)...






Fiiinizz!






Fiiinizz den med!




Den här är också en fiiinizz!


Och det här var bara några...

På kvällen satt ja, Thomas, Maja, Johannes, Karin och Oliver och typ nörda Uno! Men det va skitkul, det va det! Juste vi åt grillad fäskfilé med potatissallad till middag och chokladkaka m. jordgubbar och grädde till efterrätt. Mmmums!! Sen snaska vi på godis, chips och ostbågar också;)

25 Juni

Tråkigaste dagen på alla bortresta dagar ... Hemresan!:( (skriver inte så mkt om de här dagen) Vi åkte vid tio, och resan kändes ovanligt kort!? Men det gör den ju oftast.. Konstigt? 
Iaf fall fick jag liite bättre blider från Ölandsbron..


... men staketet var ivägen..:(


Vi åt på ...


... på vägen hem.
Jag tog nån ny grej där det var ett paket med 20 st nuggest i.
Orkade knappt alla, men det var gott!

Idag

Idag åkte jag till Boo badet med Isabelle, det var jättekul, såklart. Och jag lovar, hade inte hon vart med så skulle jag absolut inte bada lika mkt som jag gjorde då..:P Men tur va väl det, asså att hon va med;) Aa, nu ska ni inte bhöva läsa mer, så jag avslutar mitt lååånga inlägg med dessa två bilder!

En masssssa fåglar..!


...ooooch ett fiinizzträd!:P

Öland är helt klart ett ställe dit jag gärna åker igen.. Vilket jag hopas jag kommer att göra. Det är inte alla som har en plan vad man ska bli/göra som vuxen när man är tolv år. Men det har jag! Jag ska nämnligen flytta till en lägenhet på Öland och gå på veterinärhögskolan där (om det finns någon). Sen ska jag utbilda mig till smådjursveterinär. Såsmåning om ska jag flytta till "landet" och köpa mig en egen ridhäst! Och såklart lite andra djur..:D

Aja, heiidoo!


Hej!

2011-06-26 | 12:39:22
Haj på er igen! Ville bara kika in och säga att jag håller på med ett låååångt inlägg, men jag måste ladda upp alla bilder och allting, så det tar tid!!! Ska försöka bli klar i dag, men har suttit i typ en timme nu, och har bara skrivit ocm två dagar! Och vill ju inte sitta med de hela dan heller, så kanske att den kommer upp imorn..:/ Får se!

Poolparty!

2011-06-19 | 20:50:32
Heyy!

Idag var det poolparty ju:DTråkigt att vädret blev som det blev.. Men vi hade lika kul ändå! Kommer inte skriva i detalj direkt men ni får veta det viktigaste såklart:) Partyt började klockan tolv, men som vanligt kom både Sarah och Isabelle typ en kvart för tidigt xD! Ajabaja..! Hahaa, nä men sen drack vi bål och vänta på de andra. Efter det bytte de som inte hade bikini under (vilket ingen utom jag och Elin hade) om. Sen badade vi i typ en timme. Det var 30 grader i poolen så man frös inte direkt.. Eller jo,, mot slutet gjorde man det;) När kycklingsalladen väntade gick vi upp och åt den. Och får jag säga det själv så var den jättegod! Fast i och för sig så var det ju jag och Elin som gjorde den, så då är det ju klart att den är god! xD hihi! Sen var det dags för presentöppning! JAg fick ett halsband, ett hästgossedjur, en tröja från HM, ett armband, godis, fanta (hahha:D mmm!), en Julia-tidning, en strandkasse, ett presentkort från HM på 150 kr, ett linne och örhängen. Tror jag fick med allt nu;) Sen åt vi den mäktiga prinsesstårtan:)
När klockan var 14.30 och det var slut så stannade jag hos Elin lite. Eller lite och lite, till klockan fem;) Vi skulle ha gäster, och mamma skulle ringa när de kom men jag fick inte tag på henne.. så aa. Blev lite försenad men jag skulle ändå inte kunnat ät med dem för då skulle jag spytt. Heheheee!

Blev tyvärr inga bilder men ni får vänta tills nästa vecka;) För då har jag kommit hem från Öland och har en bildbomb med mig! Dessutom kommer ne ni hader och design upp då;) Blev inge nöjd med den här - Gud vad jag är kräsen!

Men nu måste jag små packa ännu lite mer till imorn!

Föresten nu skriver jag inte t.ex (19 juni) i rubrikerna längre, utan jag skriver vad de handar om ist;)! Bra va?


(17 juni)

2011-06-17 | 13:16:44

Igår red jag lilla Tuva!
Blev glad när jag såg att jag fick henne eftersom alla säger att hon är så rolig att rida. Hon var inne, så jag gjorde iordning henne. Det känns skitlängesen som jag sadlade och träsnade en häst ju!:P 

Ibörjan red vi iaf med jockeyläder i alla gångarter. Det var så sjukt kul! Speciellt i galoppen eftersom hon har så små och spänstiga galoppsprång;) Fick faktiskt inte så ont i benen.. Men det kändes;D. Efter det red vi utan stigbyglar på tre volter; en travvolt, en galoppvolt och en diamantformad volt. Där skulle man göra skänkelvkningarna på sidorna och framdelsvändning vid hörnen. Det gick väl bra i högervarvet. Men Tuva har svårt att forma sig och gå i vänstervarvet. Så då gick det väl mindre bra.. Fast mot slutet mjuknade hon upp och kunde gå fint i båda varven:) Är verkligen en ponny jag gärna rider igen!

Här kommer en bild från förra veckan;)


Fotad av
Caroline! Tack x)!

Kommer kanske upp mer bilder såsmåningom!

Tjingeling allihop;)


(17 juni)

2011-06-17 | 10:29:00

Nu kommer ett Dumhetstest!

Stämmer påståenderna i på dig? Räkna hur många du får! 18 eller mindre betyder att du inte är dum.

*tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
*tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
*du har gått in i en glasdörr
*du har hoppat ur ett fordon som rör sig
*du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
*du har sprungit in i ett träd
*det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
*du testade precis om du klarade det
*du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
*ditt hår är/har varit blont
*folk har kallat dig långsam
*du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
*du har nån gång somnat på en lektion
*du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
*folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
*du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
*du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
*du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
*du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
*du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
*du råkar göra sönder väldigt många saker
*du har trillat av stolen då den stått helt still
*du använder ordet ”eh” väldigt många gånger om dagen


Jag fick 7;) Vad fick ni?


(15 juni)

2011-06-15 | 21:07:46

Just nu är allt bara tråååk! Har absolut ingenting at göra och är på mitt sämsta humör..:( Den här dagen har bara varit almänt jobbig. Först var det den där onödiga skolaslutningen, sen åkte vi till mcDonalds (det  var inte så dåligt iaf). Det är nåt som har stört mig. MEn jag vet inte vad...! Åh! Det blir ju inte direkt bättre när man vet att det är sista ridlektionen innan sommarlovet på torsdag:( Eller imorn till och med :O Kommer inte se/träffa hästarna på hela sommarlovet ju!! Ajaa, dom flesta av ponniesarna är ju nöjda bara dom får äta lite gräs.. Så aa, får bli som det blir;/.
Ja! Nu kom jag på vad jag ska göra! Ett grattiskort till Elin! Vi har ju poolparty och vi ska ge varandra presenter..

Så ciao nu då allihop! 


(15 juni)

2011-06-15 | 18:57:00

Slängde ihop en header och design nu. Orkade verkligen inte med min andra. JAg kommer ändra lite på headern så småningom, men det är samma typ, eller vad man ska säga. Min blogg känns så ljus nu på något sätt. Det tycker jag iaf...;)
Ville bara säga det!
Sååå, chaoo!


Sommarlov! (15 juni)

2011-06-15 | 16:17:00

Äntligen är det...

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeaay:D PÅ söndag är det poolparty, sen Öland, och sen är det min födelsedag;)





Det här är vad jag kallar sommar!



Öland bilder




Det här är vad jag kallar Öland!

(google bilder... igen)


Klassresan (15 juni)

2011-06-15 | 15:31:00
Kl. halv åtta skulle vi samlas vid Älta Centrum för att åka till klassresan. Såklart kom jag lite försent, vilket gjorde att Elin blev sen ckså eftersom att hon skulle få skjuts av oss. MEn det va typ bara tre/fem minuter.. XD! Väl framme hade vi samling och sen gick vi till tälten, eller gick och gick.. ALLA typ sprang:O! Vi fixa lite och så och som tur va var det två " rum" i tälten så i ena va killarna och i andra tjejerna. SKööt, eftersom sebbe typ hade sprungit naken utomhus och william v drog ner byxerna och kallsingarna när vi såg!:O:O!!! AA, vi fick åka bananbåt! Det var askul! Jagoch Nova satt lägnst fram!  
Vi körde bakom en ö och så. Efter typ 5 min hade igen ramlat av än. Så då körde han åt vänster lite. Och så gasade han lite mer och så svängde han lite mer. Då flög alla på vänstersidan av exakt samtidigt (inklusive jag)!
 Haha, lite ironiskt kanske.
Det var kul iaf. Speciellt att ramla av;) Men man fick en liten chock. Ena sekunden satt man stadigt på båten och andra sekunden låg man typ orörlig i vattnet:O
Lite bilder på alla i klassen:

Hämta IMG_3606.JPG (223,2 kB)

Nova, (man skulle ha hjälm, våtdräkt och flytväst på sig)



Alla i klassen på bryggan...



...och på stranden!



När första vändan skulle i väg. Men fick åka i typ 10 min:D



Hahha, Isabelle ;)

Sen hade vi lite fritt sådär. Sen gjorde vi nån terrängbana i skogen, och så vann yjejerna första världskriget och andra världskriget:) Hahaa! Vid åtta var det nån spökvind.
Den handlade om nåt barnhem dit barn (förr i tiden) kom om de inte skötte sig hemma. Vi blev indelade i tv grupper. Jag blev med Ida och Jennie:) När vi kom upp på vinden va det en kista i mitten av rummet, en bord m. stolar i högra hörnet, en soffa i vänstra hörnet och en gammal gungstol mellan bordet och soffan.
Det gick ut på att man skull eitta nån kod så man kunde låsa upp kistan. Då skulle vi gå runt kistan och leta efter den. JAg och Ida trodde att nån skulle hoppa upp ur kista så vi tokstirrar på den, men nej då. Istället börjar gungstolen gunga och kedjor rasslar, det hörs skrik, och bangande djud.
Gissa vilka som tokskriker och hoppar in i väggar? Jo, jag och Ida! JAg höll på att dö, så rädd va jag. Ledaren va t.o.m. tvungen att lugna ner oss och säga att det var på låtsas.. Hahaa!
I nästa rum låg det stora människodockor med typ ketchup-blod i ansiktet och på kroppen:/ Då, ville inte jag mer, jag stod inte ut. Så jag och Ida gick ut och tur va väl det:)
Jennie var kvar och när vi gått börjar hon att skratta:O Hahha, tokiga lilla Jennie:)

PÅ kvällen grillade vi korv och marshmallows, badade, hade kuddkrig m.m.
Vid elva gick vi in i tälten. Jag, Nova, Jennie och Ida hade flyttat ihop våra sängar. Sen kom killarna in och så aa.

Dagen efter åkte vi till boda borg och gjorde banorna. Det var väl kul..
Sen åkte vi och badade innan vi åkte hem. Då satt typ hela klassen och sov i bilarna;) Hehee..


(15 juni)

2011-06-15 | 15:16:47

Förlåt allihopa för att jag inte har bloggat nåt, typ..:( Men ärligt talat så har jag glömt bort bloggen:S!
AJa, skitsamma. Nu får kriver jag om ridningen istället för att sitta här och tjata om hur dålig jag är på att uppdatera:) 

Till min glädje fick jag.. Aa gissa vem? Erasmus<3 Gillar verkligen den ponnien! Vi gjorde en bana typ. Man skulle rida täta slalomsvängar på medellinjen, om ni fattar vad jag menar. Sen så skulle man gå ut i varannat höger varv och varannat vänster varv. Åt ena hållet var det galopp och åt andra skänkelvikning. Erasmus var fin men satt fast lite i vänstervarvet. Mot slutet lossnade det liite, men han var fortfarande lite stel:/ Vi jobbade och i galopp på volterna;) Erasmus var pigg och på köpet fick man tre stooora bocksprång;) Buspownie! På slutet fick vi ria med jockeyläder! Det var så sjukt jobbigt! Vi fick prova galoppera om vi ville, men jag trava bara. Nu på torsdag ska vi också rida med jockeyläder, så då blir det någ en galopp.. Om jag kan skänkla;) HAha








(google bilder)

 Är bara tvungen att berätta det här. På vägen hem i tisdags så cyklade jag och Elin hem tillsammans som vanligt. I en liten backe kommer Simon A och Jacob. Simon A cyklar upp bredvid mig och slår mig på ryggen samtidigt som han står upp. Då tappar han balansen och ramlar lite över styret. Sen kör han in i ett dike och ramlar av cykeln och rullar ner för diket. Hahaa,  men han gjorde inte illa sig.
Resten av vägen hem sen så kan man inte direkt säga att jag och Elin  inte hde något att prata om, hehee..


(9 juni)

2011-06-09 | 20:35:36
Hinner verkigen inte blogga nu , måste fixa till imorn! Blir ett låångt inlägg på söndag;) Hej då bloggen (i 2 dar)! hehhe x)

(9 juni)

2011-06-09 | 19:10:00

Tidinställt inlägg!

Jo, jag glömde säga att under fredag & ördag blir det inte någon uppdatering alls. FÖr då är det ju klassresan;) Möjligtvis på lördag kväll. Men tror nog inte det.. Men det blir nog ett sista ilägg ikväll:)

Nu sitter jag på någon häst i stallet .. Förhoppningsvis är det Nansen!!


(9 juni)

2011-06-09 | 16:38:24

Skrev inte om igår, men jag orkade helt enkelt inte, så jag gör det nu istället;) Vi gick hem till Elin efter skolan. Först typ tog vi det lugnt och kelade med Nellie, deras valp. Sen bytte vi om och hoppa ner i poolen. Sköönt x) ! Föst badade vi fritt och lekte, men sen började frida (hennes storasyrra) fota bilderna til poolpartyt. Vi gjorde rätt, men hon gjorde fel! Vi var tvugna att ta om bilderna skitofta, ju! Speciellt de under vattnet. FAst i och frs sig blev det ju inga bilder där, förutom en som jag tog! Hahaa 
Efter ett tag kom hennes pappa och fotade istället, och då gick det så klart snabbare;) hehhee. Efte rdet lekte vi lite till och sen gick vi upp och började göra inbjudan  på datorn. När vi suttit en stund så typ började det snurra i mitt huvud:O JAg blev helt kallsvettig också så jag bah, "Eliin, shti jag håller typ på att svimma! JAg måste ta friskluft." I trappen på väg ner gick jag typ in i räcket, och det typ bulta i hela huvet:S Sen satte jag mig på deras altan, och när det gått över så gick jag in. MEn efter två minunter kom det igen:O Skitläääskigt! Då satte jag mig där igen i typ 10 min, så aa. Sen blev det bättre! Men jag lovar, hade jag inte gått ut hade jag svimmat!


Imorn är det klassresa till Boda Borg som gäller, ska bli skönt! Vi har delat upp fördelningen i bilarna; jag, jennie, otto, ragnar lowe och andreas, åker i en bil som Ottos pappa kör. Den kan ta 8 passagreare med förare, så det blir en plats över. Och längst bak är det tresittsigt, så där kommer jag och Jennie sitta och ha tre säten för oss själva! Det var typ den ända anledningen till att vi satte oss i den bilen, för vi fick ju välja;)
Föresten har det blivit ändrat nu, föräldrarna sover inte med oss, och vi ska typ inte gå och lägga oss så tidigt heller;) Blir säkert braa! Min väska ligger upp på rummet, är nästan färdigpackad, bara lite småsaker är kvar x)
Läängtar faktiskt:P!

Idag är det ridning ju, hoppas på lilla Nansen! Han har ju börjat gå nu;) Yiippey!
Skulle bli såå obeskrivligt glad om jag fick honom så ni anar inte <3!


(7 juni)

2011-06-07 | 20:36:48
Så varmt idag asså;) Men tummen upp för det! Hehe, nä men på morgonen så hade vi långidrott, vandring! Så tråååkigt! Gick bara och längta efter badet i strålan som skulle ske sen xD. Det va sååå härligt! Bada typ skitlänge, men efter ett tag börja jag frysa i det där coca-cola vattnet;) Nej, men vattnet är så mörkt som cola, och när man hoppar eller plaskar så ser det ut som cola, hahaa:D


IAf, det fortsatte ju va varmt resten av dagen, så då åkte jag Isabelle, Nova och Jennie till Älta sjön och badade;))) Vi sprang runt på IP, körde varandra i en gammal kung vagn som stod där (hahhaa, det var faktiskt skitkul!), badade där (såklart!), och sola:D Så skönt asså. Verkligen älskar våren / sommaren. Nästa onsdag är det skolavslutning,9 Skööönt! På fredag blir det Boda Borg med klassen.. Allt ska typ va släkt klockan tio:O Det e reglerna på Boda Borg det! Tummen ner för det! Aja, måste typ följam med så aa, får bli som det blir!

Imorn blir bad och lek med Elins hund;) Vi ska ta bilder till poolpartyt;)) Såklart ska vi göra mer också.. Berättar om det imorn;)

(6 juni)

2011-06-06 | 19:03:26

Idag var jag på Boo Gård/Badet som vi tänkt. Fotade, solade och badade xD
Här kommer bilderna, men kom ihåg; det är copyright på alla bilder!! (vilket betyder att ni inte får ta någon!!) 








Gillar den här gryyymt mkt!



Den här också:D






Lite hundkex bara;) Har ni glömt bort så, ta inte någon bild!!





Tyckte den vita kantiga stenen var cool, så aa..xD



Lite ful kanske.. Men rätt cool ändå:O




Häääärlig! Kom ihåg; TA inga!!!!





Hjärta:)








Hahha, lite konstig kanske, men det är en sten.. heheee;)



Så fridfull xD haha, Påminner igen.. TA EJ!







Nyponrosbuske<3
 


Hoppas ingen har tagit någon bild..! hahha, låter som värsta polisen xD

Om någon undra så var det 27 bilder:O
Hoppas ni inte blev uttråkade av bilderna;)


Nationaldagen (6 juni)

2011-06-06 | 18:37:43
Idag är det Nationaldagen. Hade glömt bort det xD!
Du gamla du fria du fjällfeta ko, du lever på chips och coooca-coola! Det är min version av nationalsången, hehee;)
Jag gillar iaf Nationaldagen, för då är vi lediga xD!!


Fast erkänn att Sveriges flagga är rätt ful..


(6 juni)

2011-06-06 | 10:10:46
Idag har jag ju ändrat header igen, men det hade blivit ett missförstånd så jag ska göra en ny header snart;) Kanske t.o.m byta design, är inte så nöjd med den nya, faktiskt. Jo, det blir en ny design och header så fort den ä klar.. Hoppas det inte gör något..;)

Idag åkr jag nog till Boo Badet, om jag inte ska vara med Elin, men förmodligen blir det Boo badet. Så mysigt där!


Det här är sandstarnden, men där brukar aldrig vi vara. Till höger så är det klippor och gräsplätter, där brukar vi va.

Aja, heiidoo


(5 juni)

2011-06-05 | 17:39:09
Oj, såg nu att bilden blev lite konstig, men ni ser ju hur den såg ut ungefär..;) Ni får nöja er med det nu!

(5 juni)

2011-06-05 | 17:32:46

Som ni ser har jag fixat en ny design och en ny header.. Ville ha meny spalten på den vänstra sidan, men den gick inte att få den dit, för då syntes bara halva:/ Aja, själva designen har jag tagit från http://tescho.se/, men jag har redigrat den lite. Så här såg den ut från början:

Jag tog bort den där "Info om mig" - rutan bara, och så la jag in en klocka, sen så bytte jag såklart header också, eller såklart är det ju inte, men aa;)
Kunde ju vart bättre, men det får va som det är nu.. Kanske fixar med nåt smått lite då och då, men inte mer:)

Fråga om ni behöver hjälp, annars kan ni gå in på en jättebra blogghjälp - sida http://www.designadinblogg.se.

Nu kommer min moster, så hej dåå på er!!;)


(4 juni)

2011-06-04 | 18:35:40
Hajsan!
Fixade liite med bloggen och så nu, ska kanske lägga in en ny design+header snart.. Får se;)
Jag satte iaf in en söt liten klocka, som ni nog ser;) Vill ni veta hur man gör så kommentera det här inlägget så visar jag:)

Idag var jag och badade i Boo badet;) Det är en jättemsig sandstrand, med gräsplätter, klippor och café som ligger i saltsjöbade;)
Det var kul, men det var bara 15 grader i vattnet:O!! Men det är ju klart, för det är ju havet.. Aja, doppade inte mig riktigt ordentligt, om man säger så.. Men gick ut till midjan och typ "stänkte" vatten upp på armarna och så iaf;) Duktigt! hehee

Aa, har väl inte så mkt mer att säga, så vi slutar väl här då..

Heiido!

(3 juni)

2011-06-03 | 16:15:45

Idag har jag varit och handlat lite... Jag har gjort det ganska ofta nu för tiden, så nu väntar jag nog ett tag...;) Det här köpte jag;Lindex Shop Online - Topp





















                 Ett sött linne från Lindex
WARP W NEKI TOP S11 BLACK

 

 

 



WARP W NEKI BRF S11 BLUE



 












Två bikinidelar från Stadium, liite dyra var dem nog.. 149 kr/st. Så det blev tre hundra kr sammanlagt, fast de är det värt, tycker jag.

Jag köpte en klänning från Vila som jag tänkte ha på skolavslutningen och midsommar också, men bilden fanns inte på nätet, och jag orkar inte hålla på att ladda upp den och så. Därför kommer kanske en bild upp någon annan gång, få se;)
Jag är iaf nöjd o glad!:D

Det är så otroligt varmt idag! Får typ värmeslag så fort jag går ut:(:O Jaja, ska inte klaga nu när presic fått värme som vi längtat efter hela vintern, typ..;)


(1 juni)

2011-06-01 | 20:07:13

Haha, läs det här!

1/6: Kalabalik i stallet i natt.

När personalen kom till stallet på onsdagmorgonen var det kaos i storhäststallet. Nougat hade sparkat upp sin spiltdörr så kedjan gått av, han hade sedan öppnat Digras boxdörr. Szmer och Bontje var lösa från sina spiltor. Rita hade sparkat sönder sin dörrhasp, men som tur var var reservlåset helt. Lukas hade fått över ena frambenet över sitt grimskaft. Bontjes vattenhink och krubba var ute i stallgången. Som tur är var det bara Lukas som fått ett svullet framben, de andra var oskadda.

Snacka om kalabalik:P:O!

En annan nyhet är att Nansen börjar gå en lektion om dagen på lördag! Yippey!! Hoppas verkligen att jag får honom någon av de sista gångerna (minst).. Annars kommer jag nog aldrig mer få sitta på honom, (om han inte går in som vikarie på mellanponnylektionerna, men tror knappast att jag skulle få honom då..:() Åhhh!







Sååå sööt!<33 :D



<33 dig med sötnos!!


RSS 2.0