Bytt bloggadress!

2011-07-28 | 10:49:00
Har bytt bloggadress! Den nuvarande är http://ridcheey.blogg.se! Jag kommer fortsätta blogga som vanligt, fast på den bloggen asså:P hoppas ni följer den! Klicka HÄR!


Karm

Lekte lite i Gimp..:D

2011-07-27 | 13:35:14
Som sagt så har jag suttit och lekt lite i Gimp! Redigerade bilder,rita lite och bara utforska det;) Kan säga att det är riktigt bra om man fattar hur det går till!! Vill ni se resultaten på de redigerade bilderna? Äh, lägger upp om ändå:P

Före:


Efter:


Före:


Efter:


Före:


Efter:


Före:


Efter:


Före:


Efter:


Före:


Efter:




Den här redigera jag också.. Men nu hittar jag inte orginalet:(!

Kram

Inlägg till Sarah;)!

2011-07-27 | 12:52:24
Hej, gjorde en header till Sarah så lägger upp länken här, så hon kan spara den! För att spara/titta på den, klicka HÄR!

Hoppas du gillar den!:D

Kram

Dagens fråga

2011-07-27 | 10:13:12
Tkr ni att  det är viktigt att matcha ryttaren och hästen på tävling?


Kram


Tävlingsoutfit

2011-07-27 | 10:01:36


Slängde ihop en liten outfit nu. Blev inte så nöjd med denna.. Det blev så olika nyanser på den röda färgen:/ Men aja, here you go!:)


Länkbyte;)

2011-07-26 | 18:06:24
Kika in på denna blogg nuuuu!

http://malinsjobergs.blogg.se/index.html
http://malinsjobergs.blogg.se/index.html
http://malinsjobergs.blogg.se/index.html
http://malinsjobergs.blogg.se/index.html
http://malinsjobergs.blogg.se/index.html
http://malinsjobergs.blogg.se/index.html



Kram

(och Rasmus:P)

Dagens fråga

2011-07-26 | 09:38:20

Vad erat favorithindertyp?

Kram


Småfixat lite..

2011-07-25 | 10:52:51
Nu har jag bytt ut smileysarna till ett par andra, dels för att jag tckte dom såg lite mobbade ut, och dels för att dom va så stora. Det här är dom andra:D:);):(:P:O Jaa, det är väl dom jag kommer använda mest! Sen ändrade jag på länkarna också. Titta här t.ex! Det är så i menyn, på länkarna under inläggen mm! Jag blev nöjd iaf!

Jag kommer sluta med det där "färgtema varje vecka" och börja med "Dagens fråga" ist! Tror ni fattar vad det innebär, men iaf så kommer jag att fråga nån hästbaserad fråga varje dag, t.ex "Vad tycker ni om..." eller "Vilken är er..."! Då får ni ju garanterat ett inägg per dag också;) Hoppas ni gillar det!

Kram

Diss

2011-07-25 | 10:28:45



Jag måste bara dissa alla/dessa dressyrridstövlar.. Kan seriöst inte fatta varför man väljer att rida i ett par sånna här på en dressyrtävling, och dessutom köpa don för 7610 kr!?! Jag tycker dom är sjukt fula och är helt klart en stor diss från mig!!:thumbdown:
Det här är vad jag tycker, men vad tycker ni? Nu vill jag höra era åsikter:D!

Kram


Pressa blommor!

2011-07-24 | 18:36:01
Hej på er - för första gången idag;P! Gick ut och plockade lite blommor nyss, först satte jag do m i en vas på rummet, men sen kom jag på att men kunde pressa dom!:) Då gick ajg ut och plocka lite mer, sen satte jag mig och började och pressa;D! Det v afaktiskt kul! Man tog tex hushållspapper, sen la man upp blommorna där och la över ett annat papper. Efter det la man på tuuuunga böcker, så att dom plattades;) Nu ska dom ligga där i några dygn innan jag limmar upp dom på ett papper (men då måste dom ha blivit fina:P)

En bild från google. Titta dom ser ju ut som fotade!:O DÅ kan man ju gå ut och plocka en massa grässtrån och annat, sen platta dom och sedan göra en tavla;D Det blir nog mitt nästa projekt!!


Kram

Outfit!

2011-07-23 | 20:30:00


...till häst och ryttare, vad tycks?


Kram

(tidinställt inlägg)


Tortilini!

2011-07-23 | 19:33:46
Mmm, nu aka jag äta tortilini! Mmmmmumms säger jag bara! Aa, jag tror ni fattar att jag gillar det thihhi!:D Fast speciellt den med skinka i!



Vet att det här inte är nån matblogg direkt, och ännu mindre en tortiliniblogg!:P Men ni får ju uppdatering iaf, nä men ni ksa knappast behöva läsa om tortilini.. xD Aja, jag lovar att det kommer lite mer hästbaserade inlägg ikväll, mest tidintällda men kanske "live"!

Kram

(vääääldigt skumt inlägg, nog ett av de skummaste jag gjort på länge!:O)

Nytt!!

2011-07-23 | 18:39:55
Det finns oerhört mkt ridkläder jag vill ha nu till hösten!? Bland annat dessa ridbyxor, men kan inte riktigt bestämma mig för vilken färg!:S Hjälp?


Dom brun-beigea elr dem blåa!?

Sen när jag ändå håller på måste jag hissa den här västen!

Jättesnygg att ha till vardags och genom att plocka bort luvan så blir den dessutom perfekt att rida i under hösten/vintern, ju!! Helt klart en hiss från mig:D Vad tycker ni?

Kram

Twister!:D

2011-07-23 | 15:06:46
Twister (på grönan) verkar var sjukt rolig! Mååååste absolut åka den när jag är där, fast såklart ksa jag åka maaaassa annat också;) Jag gillar bergodalbanor, som är långa och läskiga. Insane är inte högst upp på topplistan direkt, men aaa, det är jetline;D
Twisterbygget


Onödigt inlägg - "bara för att"!

2011-07-23 | 10:26:02
Tjenare, tjenare, ville bara kika in för att bloggen inte ska ruttna! xP Hehee, nä men det gör den väl inte på en dag utan uppdatering? Nu ska jag dricka min smothie och tvinga i mig lite frukost! ;)


Kram



Tipssizar!

2011-07-22 | 09:13:33
Idag väckte mamma mig klockan åtta för några snubbar skull fixa stoppen i våra toaletter.. Dom skulle komma klockan åtta, alltså för mer än en timme sen, men har dom kommit nu då? Nepp, såklart inte! Kunde ju ligga och sova nu ju:(


Måste tipsa om mina böcker som jag läser just nu! Dom heter Pilträdens systrar och Systrar i Jeans - Tredje sommarn. Det är en serie, men fick dom två i födelsedagspresent;)
Rekommenderar dom verkligen!!
Kram


Regnbilder

2011-07-21 | 18:22:23
Nu kommer lite bilder från när det regnade i måndags;) Där jag va och fotade hittade jag väääldigt mkt lingon, så typ alla bilder e på det xD!
Jaa, som sagt liiiite bilder!:P


Kram


Bilder i menyn!

2011-07-21 | 17:33:25
Satte in lite bilder i menyn nu, blev faktiskt riktigt nöjd! Satte också in hjärtan som punkter i rubrikerna i menyn!:) Vill ni ha hjälp med ngt, så är det bara att fråga, annars är det bara att söka på google om det du vill ha hjälp med, och så får du inprovicera lite;) Det gör jag! Men vad tycker ni, blev det bra?
Kram


Hallojsan där!

2011-07-21 | 17:07:22
Hej på er!
Idag åkte jag till sickla med Isabelle, men mamma skjutsa oss dit, för hon skulle också titta på lite grejer. Hade ett presentskort på HM, så jag använde det eftersom jag sparar till ridstövlarna (jag betalar typ 1 fjärdedel av de två tusen kr). Hittade ett linne och en kjol, men ska nog lämna tillbax de eftersom jag inte tyckte det va fint..:P Eller jo, de va fint men jag ångra mig när jag kom hem. Så här såg det ut:
Linnet
Kjolen

Asså kjolen ser fin ut nu, men den hade för bred resår i midjan, det tkr jag iaf..:) Vad tycker ni?
På slutet gick vi in på The Horse, och jag provade ridstövlarna jag funderar på att köpa. Dom va otroligt sköna!! Ville knappt ta av mig dom xD! Satt helt perfekt, ju! För er som inte vet vilka det är så kan ni få en bild!
Ojsan, den blev väääldigt liten, men ni ser nog:P


Kram


Kommentar bild!

2011-07-20 | 20:19:32
Fixade en kommentarbild på finaste nu;) Lite dålig kvalité på bilden kankse, men hope you like it! Juste gjorde ne ny namnskylt också!
Kram


Ajajaj!

2011-07-20 | 19:42:22
Jag har skrapat upp knät.. Fattar inte hur? Jag skrapade inte upp huden, utan bort den:O! Det typ blöder skitmkt och vill aldrig sluta..:'( Sitter här med åtta plåster (kanske lite överdrivet, hehe) för att det inte ska blöda igenom.. Aja, nog pratat om de nu..:)

Idag åkte vi till Boo badet - igen! Men den här gången följde mina kusiner med. Dom heter Olle och tore och är 9 och 7 år (tror jag:S). Det blåste som bara den, och det va inte varma vindar direkt.. Man kunde knappt sitta i bikini utan att typ frysa ihjäl..:O tillslut bytte jag om, och  typ fem minuter efter jag gjort det så kommer solen fram och det blir stekhett, då vill jag ju såklart bada, så då blev jag tvungen att byta om iigen.:/ Sen bada jag till det blev kallt och börja blåsa igen, vilket det gjorde om ca 15/20 min.. Aa, väldigt växlade väder va det iaf xD!

Blev ett skumt inlägg, men hoppas inte det gjorde så mkt:)

Kram


Solen tittar fram igen!

2011-07-19 | 18:30:33
Det blev ju riktig bra väder nu på eftermiddan! Det gillas! Då åkte bikinin på och så satte jag mig på verandan i solen med en glass i handen och musik i öronen:D Myys!♥ Satt där i ca 30-40 min, sen fick jagvärmeslag, typ och va tvungen att svalka av mig:P Sen åt jag vattenmelon och bara njööt!

Som ni ser kom den nya designen upp mkt snabbare än jag trodde:) Tycker ni den blev fin? Jaa, det tycker iaf jag! Det är bara småsaker som måste fixas nu, t.ex klockan, och sen ska jag nog lägga in lite bilder i menyn, en kommentarbild, och fixa lite kring rbriken och inläggen;D Om jag kan asså xD!

Knäpp slumpad bild:P!!

Kram Clara (jag ska göra en ny namnskylt!)

?????

2011-07-19 | 13:21:24
Ni får ha den här designen tills vidare. Jag vet att jag presic gjort en ny design occh så. Men fick ett kick och ville göra en finare! Kom på den nu, så då så ska göra den nu, men den  kommer nog upp imorn eller i övermorn!
Kram


Saknar det här♥!

2011-07-18 | 21:30:00
♥♥♥

Veckans färg - GUL!

2011-07-18 | 17:23:06

Japp, det var väl veckans bildbomb det!! Vet att det var lite konstiga bilder, men aah!!:P
Kram

En liten rolig grej!

2011-07-17 | 19:59:27
Kom på en liten rolig grej nu! Varje vecka kommer det vara ett färgtema på bloggen:) Jag kommer lägga upp en bildbomb i början av veckan (asså måndag) där det står vilket färgtema veckan har. Bilderna i bildbomben kan va på vad som helst - bara färgen är samma!! Tycker ni inte att nån bild passar in, så får ni säga till! Under veckan kommer även inläggen va lite färgbaserade, asså inte så att jag skriver om färgen direkt, men aah:P! Börjar med det imorn, så ni får vänta lite till!!
Kram

Va tvungen...

2011-07-17 | 17:21:35
Råka radera typ en fjärdedel av stilmallen, så jag avr tyvärr tvungen att lägga inte den nya designen.. OM ni inte skulle haft en halvtrasig blogg att läsa alltså:P Men det var väl tur att jag redan hade den färdig, ellerhur!?:) Den är nääästan färdig, ska bara lägga in en ny klocka! Hoppas ni gillar den iaf!:)

Home Alone!

2011-07-17 | 14:47:15
Idag har jag bara seeeegat! Det är en sån där trött dag när man inte orkar med nånting..:/. Ha rpresic tittat klart på Home Alone. Den va faktiskt helt okej! Har inte tagit mig tid och se den förut:P, men ska väl se 2:an nån gång också!

Jahapp, det va lite bilder från filmen. ;) Såklart är dom tagna från google! 8)

Roliga animerade bilder!!

2011-07-17 | 12:24:04
Nu bjuder jag på lite roliga, animerade bilder! Dom är tagna från http://www.skrattsajten.com ! Hoppas ni gillar dom!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jaa, det blev väl som en liten bildbomb! Kommentera gärna vad ni tycker/vilken bild ni gillar mest!:D

Topp 9-lista!

2011-07-16 | 13:32:42
Tänkte göra en topp 9-lista över min favvoheestar!!♥
Här kommer den !
1. Rasmus♥, Nansen♥
2. Tuva
3. Skrållan
4. Elof
5. Klurix
6. Dingo
7. Chiko
8. Elektro
9. Digra

Jag tänkte ta 10 st, men jag kom bara på 9..:P Hehee
♥♥♥♥♥

Collage

2011-07-16 | 11:22:03
Gjorde två collage i piZap nu, lite halvslavrigt sådär..xD Här kommer dom:

Vilken tycker ni blev finast/bäst??:) Kommentera!

Skylt!

2011-07-15 | 14:00:01
Gjorde en namnundertckning nu, ssom jag tänkte skulle passa till den nya headern, som jag kommer lägga upp i slutet på juli;) Jag kommer inte att börja använda den förrän den har kommit upp, men ni kan få se den nu iaf!
Hoppas ni tycker den är fin!

Lite symboler

2011-07-15 | 13:19:22
Här får ni en lista på lite olika symboler man kan göra på tangentbordet! Kom ihåg att det måste va på siffertangentbordet och inte siffrorna ovanför bokstäverna, + att symbolen kommer när man släppt:P

Alt + 1 ☺
Alt + 2 ☻
Alt + 3 ♥
Alt + 4 ♦
Alt + 5 ♣
Alt + 6 ♠
Alt + 7 •
Alt + 8 ◘
Alt + 9 ○
Alt + 10 ◙
Alt + 11 ♂
Alt + 12 ♀
Alt + 13 ♪
Alt + 14 ♫
Alt + 15 ☼
Alt + 16 ►
Alt + 17 ◄
Alt + 18 ↕
Alt + 19 ‼
Alt + 20 ¶
Alt + 21 §
Alt + 22 ▬
Alt + 23 ↨
Alt + 24 ↑
Alt + 25 ↓
Alt + 26 →
Alt + 27 ←
Alt + 28 ∟
Alt + 29 ↔
Alt + 30 ▲
Alt + 31 ▼

Inte för att flamingos passar till inlägget, men det är en ovisad bild från Ölands djurpark ;D!

Haidoo

Trååååkväder!

2011-07-15 | 11:07:22
Behövs inte läsas!!


Åhh, varför kan det aldrig va varmt och soligt!? Blir så sur när man vaknar upp och den första syn man får är att det spöregnar!! Ja vet, det är så en sommar ser ut om man bor i sverige, men ändå!! Sitter här i jeans (!!) eftersom att det är 15 grader ute!!:O

Idag
17°C
fre           lör           sön        mån
Risk för regnRisk för regnKlartMestadels soligt
22°15°     19°15°      23°19°    21°15°
Iofs blir det rätt okej väder på söndag..  Men,men..
Asså,, förlåt för det här skuuumma väderrelaterade inlägget..!:S Men va tvungen att skriva av mig...

/ Clara



Blåbärspaj

2011-07-14 | 16:12:04
Idag stack jag ut i skogen och plocka blåbär. Mamma trodde att det inte fanns nåt, men det kryllade av blåbär ööööverallt!! Jag plockade 5 dl:) När jag va klar så gjorde jag en blåbärspaj! Just nusitter jag o väntar på att den ska bli färdiggräddad, och det är den om fem minuter:D Då ska jag bara vispa vaniljsås, och så är den klar för att ätas! Vill ni ha receptet? Spelar ingen roll, för det kommer här!:P

Blåbärspaj med havresmulpaj

Knaprig och god smulpaj.

Tid: 30-40 minuter
Mängd: ca 6 portioner
blabarspaj2

Det här behöver du…
1/2 l färska eller frysta blåbär,cirka 250 gram
1 msk potatismjöl
ev. 1/2 dl strösocker

Smuldeg:
3/4 dl strösocker
1 1/2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
125 g smör

Gör så här…
1. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda socker, havregryn och mjöl i en bunke. Finfördela smöret i blandnigen till en smulig deg.
2. Lägg i blåbären. Strö över potatismjöl och om du gillar söta pajer socker.
3. Fördela smuldegen över bären. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min.

Servera med vaniljsås eller vaniljglass.


Tror den blir supergo!! Eller jg hoppas iaf på det ..xD


Idag är jag en gaaalen chey!

2011-07-14 | 14:05:00

Hahahaaaa!;)

Tjingeling!

2011-07-14 | 11:41:11
Sitter här och försöker installera ett hästspel på datan. Men jag kan inte säga att det går bra direkt... Asså, det är inte så att jag inte vet hur man gör, utan det e typ fel på skivan..:( Har verkligen inget att skriva om!
Ska kanske ut och plocka lite sånna här idag? Eller?:)
/Clara

Seeemst uppdatering!

2011-07-13 | 18:23:32
Knäppt inlägg, behövs inte läsas..

Ja veet! Uppdateringen är sämst, men det är faktiskt sommarlov.. Vi va iaf och köpte en ny tv idag. En 32 tummare.. Sen möblera vi om lite i huset oxå, fast inte mkt.. Snart ska vi fixa mitt rum oxå:) Just nu sitter jag och läser Hööks tidning, för er som undrar..xD Den kom idag (jag får den i brevlådan)!

Svar till kommentar:

Veronica om Frågestuuund!:
Föresten, tycker din blogg e rolig att läsa :3 <3
Svar :Tack så mkt!! Din också!<3

Miss you, Rasmus♥!
♥♥♥

(Ni kanske märker att det här blev ett skumt inlägg, men ni fick ju nåt att läsa iaf..)


Haidoo!

Hoooppsan!!

2011-07-12 | 10:48:51
Sooorry, råkade ta bort ett inlägg! Hoppas ni hann läsa det, för jag orkar inte skriva om.. Men frågan av om ni ville att jag skulle sätta upp den nya designen nu eller i slutet på juli? Rösta nu!:) Så här ser den nya ut (för er som inte sett den):

Bakgrunden blir sammaa gröna färg som i headern..!



Idag ska mamma köpa nt mobil, typ en sån som jag, en Xperia X8! Fast i svart, jag har i vit. Tror jag följer med, vi ska ju till forum, och där finns inte The horse! Men.. Jo, jag följer med!;P Blir inte så mkt uppdtering under dan, utan den kommr på kvällen.. Okeyy?

See ya later alligator!:P

Svar!

2011-07-12 | 10:20:20
Veronica fråga också, så jag svarar på frågorna i ett inlägg nu!:D


 Caroline om Frågestuuund!:
1. Är du skötare på någon häst/ponny? Svar: Ja, SKrållan!
2. Favorit hästras? Svar: Har ingen speciell, men konik kanske?<3
3. Vad är roligast, hoppning eller dressyr? Svar: Måste nog säga hoppning!
4. Favorithäst/ponny i stallet? Svar: Nansen och Erasmus!<3!
5. Favorit storhäst i stallet? Svar: Gillar Natasja och Digra<3!
6. Högsta du hoppat? Svar: 50-60 cm
7. Har du tävlat någon gång? Isåfall vad? Svar: Hoppning!
8. Favoritblogg? Svar: Mååånga!
9. Favorit färg på häst? SVar: Ingen speciell...
10. Något speciellt favorit tecken på hästen? Svar: Bläs kanske?
11. Hur lång är du? Svar: 163 cm tror jag..
12. Glass eller godis? Svar: Blir svårt, men gooooodiis!!
13. Favoritårstid? och varför? Svar: Sommarn, helt klart!! Dels för att det är suuperhärligt och dels för att jag fyller år då:)!
14. Vilken mellanponny verkar vara roligast att rida? Svar: Skrållan, Chiko och Dingo..;)
15. Ser man i ditt rum att du gillar hästar? Svar: Jaa, det gör man väl.. xD!
16. Vad tycker du om min blogg? :P Svar: Bra och rolig!!

:)
Veronica
om Frågestuuund!:
1. Hur många hästar/ponnysar har du varit skötare på? Svar: Hm, 2! 
2. Vilka har du varit skötare på? Svar: Dingo, och nu är jag på Skrållan.
3. Favorit maträtt? Svar: Oxfilé med pommes frites!!
4. Vem är bäst av småponnysarna i dressyr? Svar: Måste nog säga Erasmus!<3
5. Hoppningen? Svar: Nansen eller.. Nä, Nansen!!
5. Skulle du vilja tävla mer? Svar: Ja, ska göra de i höst:) 
6. Har du bara ridit på Fårdala? Svar: Nepp, på Ågesta ridskola också!
7. Favorit hundras? Svar: Eh, jaa. Jack russel!
8. Hur ofta läser du min blogg? ;) Svar: Varje dag (försöker iaf!)
9. Beskriv din drömmhäst/ponny! Svar: Busig (men snäll), charmig och sammarbetsvillig!
10. Tycker du om att rida fiinaste(Misty)? :D <3 Svar: Jaa, det var väl ett tag sen nu. Men har inget emot det iaf!
11. Har du ridit på en storhäst nån gång? Svar: Nä-ä
12. Favorit ras? Svar: På hästar? Eh, har egentligen ingen speciell... kanske konik?:P 
13. Tycker du att Tuva är roligaste småponnyn att rida? Svar: inte roligast men bland de roligaste<3!
14. Första hästen du har älskat? Svar: Nansen!!<3

Det var lite små frågor :)


Hmmm..

2011-07-09 | 21:28:58

Idag har det varit n sån där lugn da igen;) Fast mamma skulle och handla på dan, och sen stanna i sickla så då följde jag me och titta på The Horse:D Har väl inte så mkt mer att säga så avslutar nu då! Nä-ä, skoja! Här kommer lite bilder från dagen!!

Hittade ett träd där det fanns en massa näsor...

..asså inte riktiga såklart xD!

Hittade en ny stig..

... och där fanns det ett träd med en maaaaaaassa grenar!!


:)

Hittade ett blåbärssnår också, så åt lite av de!



Förresten frååååååååååååååååååååååååååååga!!!!!!!!! 
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuu!


Hästtest!

2011-07-08 | 21:57:22

Har du/har du haft en…

Egen häst?: Nej
Foderhäst?: Nej
Medryttarhäst?: Hej
Sköthäst?: Ja

Din häst/favorithäst

Namn: Nansen
Färg: Musblack
Ras: Konikponny
Bästa trick: Att vara bäst!
Ålder: 10 år
Bästa minne med?: Kadriljuppvisningen 2009 <3
Sämsta minne med?: Har inget!<3

Din häst/favorithäst

Namn: Erasmus
Färg: Brun
Ras: Russ
Bästa trick: Att vara charmigast!
Ålder: 8 år
Bästa minne med?: Första ridlektionen!
Sämsta minne med?: Har inget!<3

This or that

Mocka/fylla höpåsar?: Spelar inen roll!
Stegra/bocka?: Stegra
Barbackagalopp över ett sommarfält eller ett snöfält?: SOMMARFÄLT
Stor häst/ponny?: Ponny
Hjälm med ventilation/hjälm utan?: Med;)
Ridskor/ridstövlar?: Båda
Hjälm/väst?: Hjälm
Sporrar/spö?: Spö, sporrar borde förbjudas :S
Rida själv/rida i grupp?: I grupp
Hoppning/dressyr?: Hoppning

Hur många … har du?

Ridbyxor: 2
Hjälmar: 1
Säkerhetsvästar: 1
Ridskor: 2
Ridstövlar: inga
Ridspön: inga (tappade bort mitt)
Sporrar: inga
Ridstrumpor: 2 par
Kavajer: inga

Kan du…

Knoppa?: Ja
Göra inbakad svansfläta?: Ja
Sadla?: Ja
Tränsa?: Ja
Sätta på ett täcke?: Ja
Kratsa hovarna?: Ja
Rykta?: Ja
Få en häst att gå i form?: Ja
Hoppa en bana?: Ja
Duscha en häst?: Ja

Har du…

Skrittat?: Ja
Travat?: Ja
Galopperat?: Ja
Hoppat?: Ja
Ridit en häst i form?: Ja
Haft gymkhana?: Nä-ä
Lekar till häst?: Ja
Galopperat barbacka över ett sommarfält?: Nej
Hoppat barbacka?: Ja
Stått på en häst?: Ja
Ramlat av?: Ja
Suttit i damsadel?: Ja
Travat i damsadel?: Ja
Galopperat i damsadel?: Nepp
Suttit bak och fram på en häst?: Ja
Suttit på en stegrande häst?: Ja
Suttit på en bockande häst?: Ja
Suttit på en skenande häst?: Nej
Ridit ut i grupp?: Ja
Ridit ut själv?: Nej
Stött på ett vilt djur när du varit ute och ridit?: Nä
Ridit kadrilj?: Ja
Varit med på en show/uppvisning ridandes till häst?: Nej
Varit med på en kadriljuppvisning?: Ja

Har du ridit en…

Arab?: Nej
Shettis?: Jaa, tror det
Ardenner?: Nej
Connemara?: Ja
Korsning?: Ja
Svensk ridponny?: ja
Gotlandsruss?: Ja
Falabella?: Nej
A-ponny?: Nej
B-ponny?: Ja
C-ponny?: Ja
D-ponny?: Ja
Storhäst?: Nej

Äger du (en/ett/flera)…

Pälsglans?: Nej
Hovolja/hovfett?: Nej
Flätgelé?: Nej.
Torrschampo?: Nej
Hästschampo?: Nej
Ryktsten?: Ja
Rotborste?: Ja
Ryktborste?: Ja
Ryktskrapa?: Ja
Hovkrats?: Ja
Mankam?: Ja
Svansborste?: Ja
Plastborste?: Ja
Massageborste?: Ja



Heeeej

2011-07-08 | 21:03:21
Idag har jag bara slappat;) Sköönt! Bakade en kladdkaka, titta på tv, rita, pyssla, läste i solen. Ja, en sån där härlig dag! På kvällen så, eller nyss, så gick jag ut och slängde vattenbalonger på gräsmattan:P! Johannes filma, så den kommer nog upp här nån gång. I slow motion asso:)
Fast nu börjar jag bli riktigt besviken på er! Fråååååga!!!

http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html

Nu får ni faktiskt ta och fråga!!!!!!!!:( För min skull! Sååå ointressant kan jag väl ändå in va? Eller?

Kom igen nu då!

2011-07-08 | 17:04:26
Fråga på frågestunden nu då!! Fråga, fråga, fråga!! Det är bara en enda som frågat, och det e Caroline... Men jag vill ha meeera!! Ni frågar och får en stooor överraskning på bloggen + att ni får önska inlägg, eller så frågar ni inte och så blir de ingen stooor överraskning eller önska inlägg. Välj själva!! Den bästa , såklart , är ju det första alternativet;) Fråga nu annars blir jag sur, nä, men frååååååååågaa!


http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html                  
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html
http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html


Så, nu har jag varit snäll och länkat sex gånger, så nu får ni va liiite snälla tillbaks iaf..:(

Tjenixen!

2011-07-07 | 20:22:25
Hej på er! Ville bara kika in och säga att jag lever;P Har varit på boobadet idag så har inte kunnat uppdatera så bra, eller nått alls:P! Ja, har väl inget mer att säga så avslutar väl här då!
Hoppas du har det bra på betet!<3 Saknar dig!

???

2011-07-06 | 21:29:00
Idag har jag varit med Elin ju! KOm till henne efter lunch, då va vi lite på hennes rum (som var jättefint nu när de möblerat om), titta på datan, och prata lite. Efter det gick vi ut med Nellie! Och dem ska behålla henne!!! Det kan va vad som helst som Frida fått utslag för :)! Iaf så tog det typ evigheter, för Nellie skulle stanna och utforska allting hela tiden. Eller så skulle hon klia sig;). När vi kommit tillbaks så bada vi i poolen. Sköönt! Sen åt vi lite tårta, spelade nåt som hette "Stress" (:P) och.. aa! Nu sitter jag här och gör ingenting!!


Juste glöm inte att fråga!!! http://petzzie.blogg.se/2011/july/fragestuuund.html!!!

Tävling

2011-07-06 | 14:35:00

Tidinställt!

Jag är med i en tävling på http://chihuahuabloggen.blogg.se! Man ska redigera en bild i ett bildredigeringsprogram. Man ska skicka in både före och efter:

Före:


Efter:


Bilden är redigerad i Fotoflexer. Vad tycker ni? Blev det bra?:)


Blandat...

2011-07-06 | 10:23:25

Nu har iaf vädret blivit ok igen..;P! Trots det sitter jag på mitt rum nu och lyssnar på lite Sommar Hits:D! Fick skivan i födelsedagsspresent ju! Iaf är det skiiitbra låtar där! 


Idag ska jag nog va med Elin. Bäst och passa på nu innan.. Juste tror inte jag har berättat det här. Men Elin har ju en liten cavalier king sharles spaniel - valp! Hon heter Nellie, och är så jeekla söt! MEN, Frida, elin storasyster, har fått utslag sen Nellie kom. Och det blir bara mer o mer ju mer hon är med Nellie!:( I måndags så tog de prover för att se om det är Nellie . Men de får reda på det imorn! Och om det nu är Nellie, så måste dem skicka tillbaks henne!!! Shit, dom har bara haft henne i en månad!;( Stackars Elin o hennes familj! Tänk vad svårt det kommer va att säga hej då. O, lilla Nellie då. Hon har trivs skitbra där ju! Och då måste hon ställa sig in hos ett nytt hem, och där kanske hon int blir lika omhändertaagen som hos Elin ju...! Men det är inte säkert att de är det, men troligtvis!!:(








7 saker ni kanske inte visste om mig!

2011-07-05 | 15:25:29
*Min favvofärg är ljusblå
*Jag älskar att ha håret uppsatt i en knut
*Jag gillar löv
*Jag gillar att pyssla, läsa och lyssna på musik
*Jag är djurälskare
*Mina föräldrar är skilda
*Jag vann Veckans Blogg på Veronicas blogg!:D

Lilla summercamp!

2011-07-05 | 14:44:35
Har ni nån klasskompis som är med i TV varje måndag hela sommarlovet? Det har jag! Ida är med i Lilla Summercamp, och det sänds som sagt varje måndag klockan 9.10 på Barnkanalen hela sommarn!
Hittills har det bara varit fyra avsnitt (men ettan sänds inte längre..):

Del 2


Del 3


Del 4


Glöm inte att titta på henne!!:P

Frågestuuund!

2011-07-05 | 13:30:18
Nu kör jag igång en frågestund här på bloggen! Det är fritt fram att fråga t.o.m lördag. Då svarar jag på alla frågor!! Får jag över tio frågor från olika personer så blir det en stor överraskning här på bloggen!! Så fråga på!;P

Desssutom, ni e gryymma på att kommentera, fortsätt så!!

Hur det kommer sig att jag rider!

2011-07-04 | 12:46:47
Nu ska jag berätta för er varför jag rider.

När jag var liten var jag inte sådär jätteintresserad av hästar, utan lite smårädd. Sen en dag när jag ätit klart (jag var kanske sju år), så sa jag helt plötsligt "Mamma, jag vill börja rida!". Då sa mamma typ "Ehh, jaha. Då får vi väl kolla upp det!". Sen såbörjade jag på "hästis" på Ågesta Ridskola till hösten. Det fanns två små, söta shettisar där. Den ena hette Kadette (tror jag) och var ljusbrun, den andra var svart med låååång man. Men den kommer jag inte ihåg vad den hette. Jag har för mig att Kadette dog sen:(.
Ågestas ridhus satt ihop med stallet, så när jag gått klart hästis där, och skulle börja på Tyresö Ridskola (där jag går nu) så kommer jag ihåg att jag stannade på Tyresö ridskolas parkering och sa "Här vägrar jag att börja rida! Ridhuset och stallet sitter ju inte ens ihop!".
Mamma: "Men Clara, du har ju inte ens sett hur det ser ut inuti. Kom nu"
JAg: Men jag vet redan att det är en konstig ridskola!".
Mamma: "Sluta nu och kom!". Tillslut följde jag med in och tittade. Sen började jag rida där, för jag tyckte inte att det var så dumt ändå:P. Jag kommer ihåg min första ridlektion.
Mamma följde med mig in i stallet. Vi möts av min ridlärare nästan direkt (som jag är ganska säker på att det var Annika). Iaf så hade vi teori/samling och sen frågade jag, eller mamma, vilken häst jag skulle rida (vi visste inte att man skulle titt på tavlan:P).
Då sa Annika(?) "Du får lilla Musse". Sen gick vi igenom hela stallet och tittade på varenda namnskylt, men vi hittade ingen som det stod Musse på . Då gick vi tillbaka till Annika (jag säger att Annika men menar ridläraren) och sa "Det finns ingen häst som heter Musse". "Jo, det här är Mustang men vi kallar honom för Musse" sa Annika och pekade på Musse. Jag kommer ihåg att vi red ut. Och jag tyckte det var så häftig,t för jag hade inte gjort det förut. Haha! Sen fortsatte jag att rida där och nu har det gått från en gång till 4-5 år!!

Jahapp nu vet ni hur jag började rida! Lite skämmig historia ändå, men e man nybörjare, så e man:P Förresten, ni har blivit suuperduktiga på att kommentera! Fortsätt så!
Bild från Arkivet!

Mr. Bean!

2011-07-04 | 11:13:17
Satt och tittade på lite roliga klipp på Youtube. Och så kommer den här upp:



Så sjukt rolig!!
Dessamma gäller den här!



Vad tycker ni?

<3

2011-07-03 | 15:39:00














Jag älskar dig!<333!

Svar

2011-07-03 | 13:10:45
Svar till Veronica om Vill ha..!:

            Jätte snygg design! :D

Svar: Tack!:D

Juste! Har ju glömt att säga att bilderna på Erasmus i headern är fotade av Caroline! Hennes blogg hittar ni här! Men bilden på blomman och själva headern är fotad/gjord av mig!!


Vill ha..!

2011-07-03 | 12:51:34


1.


Mountain Horse VENICE FIELD BOOT
Moutain Horse Venice Field Boot från The Horse.

Snygg välbalanserad stövel som passar såväl träning som tävling. Gummisula för bästa grepp med IPS system i hälen vilket tar upp stötar mycket bra. Dragkedja bak med "lås" upptill vilket håller dragkedjan på plats. Elastik på sidan om dragkedjan snörning fram.

1995:-



2.


Säkerhetsväst Steeds®
från Hööks.

Separata paneler för bästa komfort och rörelse. Justerbar med kardborre vid axlar samt snörning i sidorna. En mycket prisvärd och populär säkerhetsväst. Godkänd enligt CE Level 3.

899:-


3.






Horsehead® Supreme Ridbyxa
från Hööks.

Vävd, beige-rutig ridbyxa. Helskodd med stretchig clarino.

339:- (ord. 679:-)

 


4.



Ridstrumpor Stövlar CRW
från Hööks.

Perfekta strumpor för ridstövlar! Fot av bomull och skaft av glatt nylon som gör det lätt att få på sig stövlarna. 2 pack.

99:-

 



5.

Dressyrspö

Dressyrspö
från The Horse.

Ett snyggt ridspö med svart handtag och silverknopp.

129:-

 


Total summa: 3461:- ;)

 


Klar!

2011-07-01 | 22:38:00

Äntligen är jag klar med min design+header! Det blev faktiskt om jag tänkt mig, nästan xD! Vill ni ha samma typ av design, så utgå från Blogg.se "Travel-tema";).

Idag va jag på en konfirmation. Blää! Det var så sjukt varmt, omg asså! Tror jag svettades ihjäl. Eller nä, för jag sitter ju här nu:P Men det va dukat i solen, och man orkade inte äta för det va så varmt. Så fort jag va klar satte jag mig i en solsltol i skuggan! Såå skönt!! Sen va det presentöppning, vi gav henne nån gudsbok? Aja, det blev iaf good hallon/blåbärspaj till efterrätt (+ jordgubbar och grädde). Åkte hem vi fyra, för det skulle komma tre st och titta på Johannes Bmx som va till salu. De skulle komma vid fem, men klockan halv sex hade ingen kommi, och så fortsatte det att va. Tre killar sa att de skjulle komma - men ingen kom!




Avslutar med två bilder på mig från min sista ridlektion på småponny... (:() ..på lilla Tuva<3! Men egentilgen, vilken sorts bild passar till ett konfirmationsinlägg?
Jo, nu kom jag på det! Ett kors;)




Morning!

2011-07-01 | 09:08:39
Ändrade till en valfri stilmall, för den andra va typ paj:(! Ska försöka fixa den idag.

RSS 2.0